Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Το photoshop για ορισμενους είναι τρόπος ζωής

 Tη βδομάδα που μας πέρασε το ΚΚΕ βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα λογω της πώλησης του 902. Με αφορμή τις επιθέσεις διαφόρων <φίλων> ο Γιωργος Σαρρής   (παραθέτουμε και το σχόλιο του για τον 902)   έκανε μια ανάρτηση (αναπαρήχθη και απο εμάς) αναφερόμενος στους λογής λογής ιδεολογικούς γενίτσαρους που στην πρώτη ευκαιρία που θα βρούν καταθέτουν τα διαπιστετήρια τους στην άρχουσα ταξη.

   Μια εβδομάδα αργότερα η εν λόγω ανάρτηση αναπαράγεται και απο αλλο μπλογκ   με μια μικρή αλλαγή: Η ανάρτηση συνοδεύεται και απο μια εικόνα του Δημήτρη Κουτσούμπα ,η οποία βέβαια έχει περάσει και απο την απαιτούμενη επεξεργασία του photoshop, αλλάζοντας με τον τρόπο αυτό ολη την ουσία της ανάρτησης και μετατρέποντας το ΚΚΕ απο κατήγορο σε κατηγορούμενο.
  Καταλαβαίνουμε την ανάγκη ορισμένων οταν τους φτύνουν εκείνοι να λένε οτι βρέχει, αλλα η κλοπή (γιατι περι αυτού πρόκειται) αναρτήσεων η αφισών (κατα το παρελθόν) και η προσαρμογή τους στις δικές τους σκοπιμότητες έχει καταντήσει βαρετή. Πρωτοτυπήστε λίγο ρε παιδιά, δε χρειάζεται να αντιγράφεται οτι κάνει το ΚΚΕ ή οι συνοδοιπόροι του.

Εμβόλιμο σχόλιο: Μετα απο παρέμβαση του kkepedia, και τη σχετική ανταλλαγή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έγινε ανάμεσα στα δυο ιστολόγια,ο διαχειριστής του παραπάνω μπλογκ αφαίρεσε  τη  φωτογραφία του Κουτσούμπα αναγνωρίζοντας (προς τιμήν του) το λάθος του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου