Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Νέα Τρολλοκρατία

It's the Muppet Show tonight...Yeeeeeeeeee!
ΝΔ: Φρίκη οι αποκαλύψεις από το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» για την κομμουνιστική τάση του ΣΥΡΙΖΑ
Όπως έγραψε το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» τα στελέχη της τάσης αυτής οραματίζονται «επαναστατική κυβέρνηση» που θα καταργήσει τον στρατό, θα ιδρύσει "λαϊκή πολιτοφυλακή" και θα φορολογήσει τους Έλληνες με 75%

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν οι αποκαλύψεις που έκανε το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ»σχετικά με τις θέσεις που διατυπώνει η κομμουνιστική τάση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΝΔ καυτηριάζει μάλιστα τον «δημόσιο εναγκαλισμό» των θέσεων αυτών από στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης όπως ο Γραμματέας του κόμματος, Δημήτρης Βίτσας, και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Παναγιώτης Λαφαζάνης, όπως έγραψε το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» την Κυριακή 12 Ιανουαρίου.

Στην ανακοίνωση της η ΝΔ κάνει λόγο για «φρίκη που προκαλεί η αποκάλυψη κυριακάτικης εφημερίδας (Πρώτο Θέμα) ότι ένα κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει "επαναστατική κυβέρνηση" που θα καταργήσει τον στρατό, θα ιδρύσει "λαϊκή πολιτοφυλακή", θα φορολογήσει τους Έλληνες με 75% και θα αντικαταστήσει την Αστική Δημοκρατία, με τη "σοσιαλιστική δημοκρατία των εργαζομένων"».

Αριστερά, η Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ
Όπως επισημαίνει, μάλιστα, ο «ευρωπαίος» Αλέξης Τσίπρας «αντί για διαγραφή και καταδίκη της πολυπληθούς τάσης του ΣΥΡΙΖΑ από όλα τα όργανα του κόμματός του, επιλέγει την συμπόρευση μαζί τους, αγκαλιάζοντας τις αδιανόητες θέσεις τους, που ούτε ακόμα και ο αιμοσταγής δικτάτορας Εμβέρ Χότζα δεν μπορούσε να διανοηθεί!»

Και η ανακοίνωση συνεχίζει:

«Για να μαθαίνουν οι Έλληνες, στον ΣΥΡΙΖΑ ονειρεύονται:

· Άμεση «Κοινωνικοποίηση» του τραπεζικού συστήματος και όλων των μεγάλων ιδιωτικών (και δημόσιων επιχειρήσεων) και σταδιακή «κοινωνικοποίηση» των μεσαίων και μικρών επιχειρήσεων.

· Κοινωνικοποίηση της μεγάλης ιδιοκτησίας γης.

· Νομοθέτηση του εργατικού ελέγχου στις επιχειρήσεις από εκλεγμένες και ανακλητές επιτροπές εργαζόμενων.
Το διάβασα το πρόγραμμα ρε Αλέκα, αλλά απογοητεύτηκα...τι "λαϊκή εξουσία" και κουραφέξαλα, εγώ θα φέρω τη διχτατορία του προλεταριάτου!
· Κατάργηση του στρατού και αντικατάστασή του από «οργανωμένο δημοκρατικά ένοπλο λαό».

· Κατάργηση της αστυνομίας και αντικατάστασή της από «λαϊκή πολιτοφυλακή», ελεγχόμενη από τις μαζικές οργανώσεις.

· Αναστολή κάθε δαπάνης για τον στρατό.

· Φορολόγηση όλων των Ελλήνων με 75%.
Επίσης, θα κρεμάσω τον τελευταίο από σας απ' τα άντερα του τελευταίου παππά...
· «Απαλλοτρίωση» των μεγάλων ιδιωτικών εταιρειών παροχής υπηρεσιών Υγείας και κατάργηση της ιδιωτικής Παιδείας, Υγείας και Ασφάλισης.

· Ανακλητές επιτροπές στρατιωτών και κατώτερων αξιωματικών θα αποφασίζουν για όλα τα ζητήματα που αφορούν τη μονάδα. Αμοιβή όλων των αξιωματικών με το μισθό ενός ειδικευμένου εργάτη.

· Πλαισίωση του στρατού από στρατιωτικά αποσπάσματα των εργατικών οργανώσεων που θα εκπαιδευτούν στα στρατόπεδα με έξοδα του κράτους.
Να δούμε αν θα χαμογελάς όταν θα σ' εκτελούμε με όλμους του Δημήτρη Σεβαστάκη, άθλιε μαυροεκατονταρχίτη...
·Ο μισθός των δημοσίων υπαλλήλων να είναι συνδεδεμένος με το μισθό του βιομηχανικού εργάτη.

· Αποχώρηση από το ΝΑΤΟ.

· Σύγκρουση με την καπιταλιστική ΕΕ και τους θεσμούς της και αναπόφευκτα, την έξοδο από αυτή.
...Και αφού σφίξουμε τον ευρωαμερικανικό ιμπεριαλισμό στην αγκαλιά του βόα...
· Κοινωνικοποίηση Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και απόδοση του εξοπλισμού τους για ελεύθερη χρήση στις κάθε είδους ενώσεις των εργαζόμενων πολιτών.

Η Νέα Δημοκρατία κάνει λόγο επικίνδυνες για τη Δημοκρατία θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ καθώς «αυτά τα ζητήματα ο ελεύθερος δυτικός κόσμος τα έχει λύσει προ πολλού, τοποθετώντας τα στο περιθώριο της Ιστορίας».

«Ο κ. Τσίπρας έχει πρόβλημα. Κάθε λεπτό που περνάει και ανέχεται τα στελέχη αυτά να πλαισιώνουν τις υψηλότερες θέσεις του κόμματός του, κάθε λεπτό που περνάει και αυτές οι θέσεις ισχυροποιούνται εντός ΣΥΡΙΖΑ, πιστοποιούν αυτό που φοβόμαστε. Ότι αυτές οι θέσεις δεν είναι απλώς περιθωριακές και επικίνδυνες. Είναι θέσεις ισχυρές και οικείες εντός ΣΥΡΙΖΑ που δεν τολμά ο κ. Τσίπρας ούτε καν να τις αποκηρύξει!» καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου