Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Για την τεράστια (!) «δημοσιογραφική επιτυχία» του ΔΟΛ...

Ο ευφάνταστος πρωτοσέλιδος τίτλος του «Βήματος»...


Με τον ευφάνταστο πρωτοσέλιδο τίτλο «Αποκάλυψη: Το κρυφό συμβόλαιο για την πώληση του "902"», κυκλοφόρησε την περασμένη Κυριακή το «Βήμα» του Στ. Ψυχάρη. Άνθρακες ο θησαυρός! Η …τεράστια δημοσιογραφική «αποκαλυπτική» επιτυχία του «Βήματος» είναι το συμβόλαιο που εδώ και καιρό είναι κατατεθειμένο στις αρμόδιες Αρχές. Απλά το συγκρότημα Λαμπράκη στην προσπάθειά του να κλιμακώσει την επίθεση ενάντια στο ΚΚΕ, παρφουμάρει στοιχεία που βρίσκονται εδώ και καιρό στα χέρια των αρμοδίων Αρχών με στοιχεία «αποκάλυψης». Είναι τουλάχιστον ένα βήμα συγκριτικά με την ολοκληρωτική ψευδολογία στην οποία το «Βήμα» και τα «Νέα» επιδίδονται συστηματικά προκειμένου να πλήξουν το ΚΚΕ.

Το συμβόλαιο στο οποίο αναφέρεται το ρεπορτάζ έχει κατατεθεί έγκαιρα σε δημόσιες αρχές και στο ΕΣΡ, όπως ακριβώς προβλέπεται από τους νόμους.

Κατά συνέπεια, ήταν ενημερωμένοι όλοι οι επίσημοι φορείς, όπως καθορίζει ο νόμος. Τι θα ήθελε ο ΔΟΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ, που επίσης έχει κάνει «σημαία» τη δήθεν αδιαφανή διαδικασία πώλησης του «902»; Να ενημερωθεί πρώτα ο ΔΟΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ και μετά οι αρμόδιοι φορείς; Έπρεπε να τους ζητηθεί η άδεια;

Τίποτα απόκρυφο, τίποτα προς αποκάλυψη και μάλιστα με πρωτοσέλιδες τυμπανοκρουσίες σαν να ανακάλυψε αυτός που κατάρτισε το πρωτοσέλιδο του «Βήματος» το Άγιο Δισκοπότηρο… Αυτά που γράφει το «Βήμα» ότι περιέχει το συμβόλαιο είναι κοινοποιημένα εδώ και εβδομάδες στους αρμόδιους φορείς. Αν ήθελε θα μπορούσε να τα έχει γράψει έγκαιρα, εδώ και εβδομάδες, αντί να φτιάχνει σενάρια που αποσκοπούν αποκλειστικά και μόνο στη συκοφάντηση του ΚΚΕ.

Υ.Γ.: Ζητάμε ταπεινά συγγνώμη που δε σκεφτήκαμε να ειδοποιήσουμε έγκαιρα τον ειδησεογραφικό οργανισμό Λαμπράκη, να ανακαλέσει απ’ τις καλοκαιρινές άδειες τους δημοσιογράφους του για να ψάχνουν συμβόλαια, αποφάσεις, μητρώα, εφορίες κ.λπ.

πηγη: 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου