Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Επίθεση της Χρυσής Αυγής στα γραφεία του ΚΚΕ στο Πέραμα


Ανακοινωση της ΚΟΒ Περάματος του ΚΚΕ



«Η ΚΟΒ Περάματος του ΚΚΕ καταγγέλλει τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής, που βεβήλωσαν ξανά τα γραφεία του ΚΚΕ γράφοντας σύνθημα στην πρόσοψη του κτιρίου, το βράδυ της Κυριακής της 26ης Ιανουαρίου, όπως και τα συνθήματα φασιστικού περιεχομένου που έχουν γράψει σε διάφορα σημεία της πόλης.

Τη στιγμή που η λαϊκή οικογένεια στην πόλη μας στενάζει, αυτοί προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν από το ποιος πραγματικά είναι ο εχθρός της εργατικής τάξης, που τους εξαθλιώνει.

Επιβεβαιώνουν για πολλοστή φορά το αληθινό τους πρόσωπο, το δολοφονικό τους χαρακτήρα. Η εμφάνισή τους στο Κερατσίνι το Σάββατο 25 Γενάρη είναι άλλη μια απόδειξη για το τι είδους οργάνωση είναι η Χρυσή Αυγή.

Οι κομμουνιστές δεν τρομοκρατούνται από τους θρασύδειλους της Χρυσής Αυγής. Θα συνεχίσουν αταλάντευτα την πάλη τους για το δίκιο και τα δικαιώματα της εργατικής τάξης και του λαού, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική του κεφαλαίου και σε κάθε δύναμη που υπηρετεί τα αφεντικά.

Καλούμε το λαό, τη νεολαία του Περάματος, τα σωματεία, τους συλλόγους στο μαζικό κίνημα, να τους απομονώσουν να μην μπορούν να σταθούν σε καμιά γειτονιά, σε κανένα χώρο δουλειάς, γιατί ο μόνος που μπορεί και πρέπει πραγματικά να αντιμετωπίσει, με τον οργανωμένο αγώνα, την ιδεολογία και πρακτική των φασιστοειδών της ΧΑ είναι το ίδιο το εργατικό λαϊκό κίνημα.

Το ναζισμό και το φασισμό θα τον τσακίσει και θα τον απομονώσει το ίδιο το κίνημα».

πηγη: Redfly Planet 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου