Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Εκτός ελέγχου η "Αυγή"! Αναγκάζεται να την καταγγείλει για προβοκάτσια και κιτρινισμό βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, και αυτή του απαντά ότι είναι του "Περισσού"!!!!


Στην ΑΥΓΗ της 21/2/2014 με τίτλο «Διευκρινίσεις Στ. Κοντονή» (Το φιόρο του Λεβάντε) διαβάζουμε την επιστολή που ακολουθεί, καθώς και την αποστομωτική απάντηση του συντάκτη αυτής της πολύ καλής φυλλάδας χαρακτηριστικό άλλωστε και του αλαλούμ που επικρατεί στους κόλπους της κυβερνώσας –ο Μαρξ να βάλει το χέρι του– αριστεράς. Φαίνεται ότι τους έχει φοβηθεί… το μάτι τους. (Οι υπογραμμίσεις στο κείμενο είναι της Μποτίλιας). [σσ. το LR έχει αλλάξει κάποιες].

Κύριε διευθυντά,

Δυσάρεστη έκπληξη αποτέλεσε την Τετάρτη 19.2.2014, ημέρα επιστροφής μου από ταξίδι στο εξωτερικό, ότι στο φύλλο της "Αυγής" του Σαββάτου 15.2.2014, δημοσιεύθηκε στη στήλη "Παραπολιτικά" φωτογραφία εμού και του βουλευτή του ΚΚΕ κ. Σ. Χαλβατζή με το εξής σχόλιο: "Μάλλον δεν συμφωνούν όλοι του ΚΚΕ με την 'ουδετερότητα' της Λ. Κανέλλη αν στον β' γύρο αναμετρηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με εκπρόσωπο των νεοναζί...".
Με κατηγορηματικό τρόπο θέλω να σας αναφέρω ότι η φωτογραφία που δημοσιεύθηκε ελήφθη σε διάλειμμα των εργασιών της Διαρκούς Επιτροπής Δημοσίας Διοίκησης, Δημοσίας Τάξης και Δικαιοσύνης και η ολιγόλεπτη συζήτηση με τον βουλευτή κ. Σ. Χαλβατζή αφορούσε ζήτημα που είχε συζητηθεί κατά τη διάρκεια των κοινοβουλευτικών διαδικασιών και σε καμία περίπτωση θέματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής και μάλιστα τα αναφερόμενα στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Θέλω να τονίσω ότι η αυθαίρετη και επιεικώς απαράδεκτη τοποθέτηση κάτω από μια φωτογραφία του άνωθεν αναφερομένου σχολίου, το οποίο δίνει την εντύπωση στον αναγνώστη ότι αυτό διημείφθη μεταξύ εμού και του βουλευτή του ΚΚΕ, πραγματοποιήθηκε κατά τον χρόνο απουσίας μου στο εξωτερικό και χωρίς καν να τεθεί υπόψη μου το εκτός πραγματικότητας σχόλιο.


Το χειρότερο όμως είναι ότι δίδεται κατά τρόπο απαράδεκτο η εντύπωση ότι ο ίδιος μετέφερα στην εφημερίδα όλα όσα αναφέρονται.

Σας παρακαλώ όπως άμεσα αποκατασταθεί η αλήθεια, την οποία η "Αυγή" υπηρετούσε και υπηρετεί.

Με εκτίμηση,
Σταύρος Ν. Κοντονής
Βουλευτής Ζακύνθου

Σημείωση "Παραπολιτικών": Η εκάστοτε φωτογραφία και η λεζάντα στη στήλη των "Παραπολιτικών" είναι χιουμοριστική και κατ' ουδένα τρόπο απεικονίζει την πραγματικότητα. Ελπίζαμε ότι στον Περισσό [!!!!!!!!!!!!!] δεν έχουν χάσει το χιούμορ τους, αλλά δυστυχώς πέσαμε έξω.


Η ΑΥΓΗ


Υ.Γ. Μποτίλιας


Μα καλά, ο Χαλβατζής έστειλε την επιστολή;

πηγη : Lenin Reloaded via Μποτιλια στον Ανεμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου