Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Μια απάντηση στον "ΝΕΥΡΟΣΠΑΣΤΗ"

Το κόμμα μας εδώ και δυο μέρες δέχεται επίθεση επειδή πούλησε τον 902 χωρίς την σύμφωνη γνώμη του ΣΥΡΙΖΑ και της υπόλοιπης αριστεράς. Με ένα συφερτο ψεμμάτων προσπαθούν να πείσουν τον Λαό ότι το ΚΚΕ είναι σαν τα μούτρα τους. Σε αυτόν τον Αντι-ΚΚΕ χορό δεν θα μπορούσε να λείπει το γνωστό-προβοκατόρικο μπλόγκ "Νευροσπάστης".

Ποια είναι λοιπόν αυτά τα καλόπαιδα που πιάνουν στο στόμα τους το ΚΚΕ;;Είναι μια μικρή ομάδα δημοσιογράφων που παλιά είχαν την τιμή να περάσουν από τον Ριζοσπάστη, αλλά τώρα που το Κόμμα έχει κάποιες οικονομικές δυσκολίες σκέφτηκαν να βγάλουν το μεροκάματο τους πηγαίνοντας στην απέναντι όχθη βρίζοντας και λασπολογόντας το Κόμμα.

Έχουμε κάποια ερωτήματα να μας απαντήσουν:1) Τώρα κατάλαβαν ότι το Κόμμα είναι πιόνι του συστήματος?


2) Τώρα κατάλαβαν ότι το ΠΑΜΕ είναι μια διασπαστική κίνηση στο εργατικό κίνημα?


3) Τώρα είδαν ότι το ΚΚΕ έχει αδιαφάνεια στα οικονομικά του?


4) Τώρα κατάλαβαν ότι το ΚΚΕ είναι ένα βαθιά αντι-δημοκρατικό κόμμα?
Φυσικά εάν συνεχίσω τελειωμό δεν έχουν τα ερωτήματα.


Η απάντηση είναι μια, ήταν είναι και θα είναι Λακέδες του συστήματος και ευτυχώς που ήρθε η κρίση και το Κόμμα κατάφερε να τους φτύσει. Είναι Λακέδες επειδή όσο έπαιρνα τα "βρωμολεφτά τους" το βούλωναν και αποθέωναν ότι σήμερα βρίζουν.

Ντροπή δεν είχαν και δεν θα έχουν ποτέ τους.

Εκτός αυτού αυτοί οι ξεδιάντροποι κατέβηκαν στις εκλογές τις ΕΣΗΕΑ με τον ΣΥΡΙΖΑ...

Να τους χαίρεστε λοιπόν, χάρη μας κάνετε επειδή αυτά τα σκυλιά αφεντικό δεν έχουν..


Και επειδή μπορεί να πει κάποιος ότι μπορεί να μιλάμε με σκληρά λόγια θα τους υπενθυμίσουμε ότι εμείς με τις συνδρομές μας και τα κουπόνια μας ταίζαμε και αυτούς και τις οικογένειες τους και δεν τρώγαμε εμείς..


Υ.Γ.

Οι συντάκτες του kkepedia είναι απλοί οπαδοί του Κόμματος..Αυτό ονειρευονται.. Ντροπή τους.
Αλλα ο Λαος θα τους δώσει το μάθημα που τους χρειάζεται..

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμα σχόλια δε δημοσιεύονται, επίσης οι συντάκτες του μπλογκ δεν έχουν οργανωτική σχέση ουτε με το ΚΚΕ ουτε με την ΚΝΕ. Τα παραπάνω μπορεί να τα διαπιστώσει κανείς (οποιος κανει τον κοπο) διαβάζοντας τις πληροφορίες που σχετίζονται με το ιστολόγιο.. Η έννοια του ψαξίματος βέβαια είναι άγνωστη σε όσους μηρυκάζουν την επιχειρηματολογία που αναπαράγουν τα Νεα και η Χ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή