Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Black Bidet: Η τσόντα του αστικού πολιτικού συστήματος


                             
                                                       πηγη βιντεο: Κοκκινος Ανεμος


   Το ΠΑΣΟΚ είναι δεδομένο οτι εχει απωλέσει πλεον την παλαι ποτε επιρροή που είχε στο εκλογικό σώμα. Παρολαυτα στο νέο πολιτικό σκηνικό που διαμορφώνεται ο ρόλος του δε θα είναι αμελητέος. Σκοπός του κόμματος αυτού θα είναι να συγκεντρώσει ενα οσο γίνεται μεγαλύτερο ποσοστό προκειμένου να διαπραγματευτεί απο καλύτερη θέση τη συμμετοχή του  στην υπο σχηματισμό κυβέρνηση.

     Μεχρι τώρα το ΠΑΣΟΚ έχει αποδειχθεί άξιος συμπαραστάτης της Ν.Δ στην εφαρμογή των αντιλαικών  πολιτικών. Στη συζήτηση που λαμβάνει χώρα με αφορμή τη ίδρυση του κόμματος, προβεβλημένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ (Ρεππας,Σκανδαλιδης) με μεγάλη κυβερνητική πείρα και ικανότητα στο να απομυζούν τον ιδρώτα του ελληνικού λαού έφεραν στο τραπέζι το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με το ΣΥΡΙΖΑ. Πολιτικοί σαν τους προαναφερθέντες παρα το γεγονός οτι δεν έχουν πλέον κεντρικό ρόλο στην πολιτική σκηνή γνωρίζουν καλα πως να παίξουν το ρόλο του λαγού με γνώμονα παντα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των συμφεροντων της αστικής τάξης. Στην προκειμένη περίπτωση, ρίχνουν στο τραπέζι το ενδεχόμενο συνεργασίας του κόμματος τους με το ΣΥΡΙΖΑ ώστε αυτή να αρχίσει να συζητιέται ευρύτερα στα όργανα του κόμματος τους και να είναι έτοιμοι και για αυτο το ενδεχόμενο.
    Μάντεις δεν είμαστε για να προδικάσουμε τις συνεργασίες και τις κωλοτούμπες που θα γίνουν προκειμένου αυτές να υλοποιηθούν και να δώσουν το φιλι της ζωής στο ρευστό τοπίο που έχει διαμορφωθεί. Το μονο σίγουρο είναι οτι όποιο σχήμα και να δημιουργηθεί και όποια μορφή και να πάρει ο λαός δεν έχει τίποτα να περιμένει απο τους επίδοξους διαχειριστές της μιζέριας του.


   Το παρακάτω τραγούδι ταιριάζει στη σημερινή κατάσταση του ΠΑΣΟΚ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου