Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Είναι και ψευταράκοι!

Μνημόνιο (δεύτερη επικαιροποίηση, σελ. 39, 57, 58): Εχουν προδιαγράψει το κλείσιμο των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων και τη διάλυση μιας σειράς επιχειρήσεων από το Νοέμβρη του 2010


Η τρόικα είναι κακή. Το ξέρουμε. Απόδειξη ότι στέλνει «email» για να απαιτήσει το κλείσιμο των ΕΑΣ - ΕΛΒΟ - ΛΑΡΚΟ. Αλλά η κυβέρνηση είναι καλή. Απόδειξη: Πρώτον, ότι δεν ήξερε τίποτα για το φόνο, δεύτερον ότι δεν συμφωνεί με το φόνο...Αυτό είναι το παραμύθι.

Ας πάμε τώρα στην αλήθεια:

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει έγκλημα στο πλαίσιο της ακολουθούμενης πολιτικής που δεν είναι προσχεδιασμένο, προκαθορισμένο, προμελετημένο και προσυμφωνημένο.Η αλήθεια είναι ότι το προσχεδιασμένο έγκλημα έχει την τζίφρα και του ΠΑΣΟΚ (της κυρίας Φώφης Γεννηματά) που υπέγραψε το πρώτο Μνημόνιο, και όλα τα Μνημόνια, έχει την τζίφρα και της ΝΔ (του κ. Σαμαρά) που υπέγραψε τα επόμενα Μνημόνια και που συμφώνησε αναδρομικά με το πρώτο. Ολοι, άλλωστε, θυμόμαστε τον κ. Σαμαρά να αναφωνεί ενώπιον της Μέρκελ εκείνο το περίφημο «ουδείς αναμάρτητος», κάνοντας την αυτοκριτική του που δεν ψήφισε το πρώτο Μνημόνιο.

Η αλήθεια είναι ότι έχουν προδιαγράψει τη διάλυση των πάντων. Των «Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων», συμπεριλαμβανομένων.

Συγκεκριμένα:

Ηδη από τις 22 Νοέμβρη 2010, στο λεγόμενο «Επικαιροποιημένο Μνημόνιο» (σελίδες 39, 57, 58) έχουν συμπεριλάβει τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα σε ένα μακρύ κατάλογο «λουκέτων». Το «λουκέτο» αφορά σε εκείνες τις κρατικές επιχειρήσεις, για τις οποίες στο κείμενο της «δεύτερης επικαιροποίησης» του Μνημονίου, αναφέρονται τα εξής:

«Η Κυβέρνηση υιοθετεί ένα σχέδιο δράσης για την αναδιάρθρωση των δημόσιων επιχειρήσεων που θα οδηγήσει σε κλείσιμο των μη βιώσιμων (...)».

Ανάμεσα, δε, στις άλλες επιχειρήσεις, που θα οδηγηθούν σε «κλείσιμο» σύμφωνα με το σχεδιασμό που υπάρχει ήδη από το 2010 (άρα η κυβέρνηση δεν χρειαζόταν το email της τρόικας για να το μάθει...)

αναγράφονται - καθαρότατα και ολογράφως - και «Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα»!Στον ίδιο κατάλογο διαπιστώνει κανείς ότι το «σχέδιο δράσης» των «αναδιαρθρώσεων» και των «λουκέτων» περιλαμβάνει από το Μετρό και τον ΗΣΑΠ μέχρι την ΕΡΤ (που ήδη της έριξαν «μαύρο»), κι από το ΚΕΕΛΠΝΟ και τον ΕΟΤ μέχρι τον ΕΛΓΑ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου