Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Κάνουν το άσπρο μαύρο για να χτυπήσουν το ΚΚΕ


Μια σούπα όσων κατασκευασμένων ελεεινών «ρεπορτάζ» έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 30 χρόνια ενάντια στο ΚΚΕ σέρβιρε το περασμένο Σάββατο ο «Δρόμος της αριστεράς» στους αναγνώστες του. Σε αυτή τη σούπα, η αλήθεια δεν έχει καμία θέση, καθώς αναπαράγονται δημοσιεύματα που έχουν διαψευστεί πανηγυρικά, χωρίς πουθενά να αναφέρεται η διάψευση. Για τον συκοφάντη συντάκτη που υπογράφει με τα αρχικά Τ.Τ., μόνος στόχος είναι να ρίξει λάσπη στο ΚΚΕ και για να το πετύχει κάνει το άσπρο μαύρο και εκτίθεται.

Ο συντάκτης ως άλλος Γκέμπελς επιδιώκει να δημιουργήσει ψεύτικες εντυπώσεις ότι τάχα το ΚΚΕ ασκεί σήμερα γενικευμένη επιχειρηματική δραστηριότητα για να το συκοφαντήσει. Γνωστή η τακτική του «πες πες ψέματα κάτι θα μείνει».

Όμως, εκεί που ο συντάκτης του λεγόμενου «Δρόμου της αριστεράς» αποκαλύπτεται είναι από την παρακάτω πρόταση: (Το ΚΚΕ) «αποσύρθηκε, καταπώς φαίνεται, και από άλλες δραστηριότητες για τις οποίες κατά καιρούς αναφέρθηκε ως κρυφός (συν)ιδιοκτήτης (Γερμανός, ΝΕΟΣΕΤ κ.λπ.), ανεξάρτητα αν αρνείται την όποια ανάμειξή του»! Τι κι αν το ΚΚΕ έχει διαψεύσει τους παραπάνω ψευδείς ισχυρισμούς, όπως παραδέχεται ο ίδιος ο συντάκτης; Σκασίλα τους μεγάλη, του Τ.Τ. και του «Δρόμου της αριστεράς», που συνειδητά αποσιωπούν ότι έχει αποδειχτεί εδώ και χρόνια πως οι παραπάνω ισχυρισμοί είναι σκέτη προβοκάτσια, που έχει καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος. Την επιχείρηση λάσπης ενάντια στο ΚΚΕ με τις ψευτιές περί «Γερμανού» κ.λπ., δεν την επικαλούνται πια ούτε οι (εκτεθειμένοι πλέον) δημιουργοί της, ο Πάγκαλος και ο Καρατζαφέρης. Την ανέσυρε, όμως, από τα σκουπίδια ο συντάκτης του «Δρόμου της αριστεράς». Αυτό από μόνο του αρκεί για να βγάλει κάθε καλοπροαίρετος συμπεράσματα.

Εκεί, όμως που πραγματικά ξεπερνάει και τους πιο αδίστακτους και ακραιφνείς αντικομμουνιστές, είναι όταν αναφέρει ότι «οι όποιες προσπάθειες δημοσιογραφικής αποκάλυψης των σχέσεων κόμματος - επιχειρήσεων καταγγέλθηκαν ως οργανωμένη επίθεση, ως αντικομμουνισμός, σε μια περίπτωση μάλιστα στο παρελθόν ασκήθηκε και ποινική δίωξη». Μήπως μπορεί να μας πει σε ποια περίπτωση ασκήθηκε ποινική δίωξη; Δεν γνωρίζει/θυμάται ότι ήταν στην περίπτωση εκείνη που γράφτηκε ότι το ΚΚΕ κάνει τάχα εμπόριο όπλων και ναρκωτικών; Μήπως αυτό το αισχρό ψεύδος δεν είναι αντικομμουνισμός; Για τον συντάκτη του «Δρόμου της αριστεράς» προφανώς η παραπάνω ανυπόστατη και φριχτή συκοφαντία σε βάρος του ΚΚΕ αποτελεί, όπως ο ίδιος λέει, «δημοσιογραφική αποκάλυψη»! Και μάλιστα, τέτοια «αποκάλυψη», που οι κατ’ εντολήν συντάκτες τότε τέτοιων συκοφαντιών, έφτασαν στο σημείο να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη!! Τέτοιους «αριστερούς» και τέτοιους «δημοσιογράφους», που σερβίρουν ψέματα με μόνο στόχο να χτυπήσουν το ΚΚΕ, να τους χαίρονται τα αφεντικά τους και οι φασίστες που χρησιμοποιούν τις ίδιες προπαγανδιστικές μεθόδους, αντιγράφοντάς τους.

πηγη: 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου