Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Θανάσης Παφίλης: Αποκαλύπτεται ότι η Χρυσή Αυγή είναι το μαντρόσκυλο του συστήματος και επιτίθεται στο βασικό της εχθρό (AUDIO)


          


Για μια προσχεδιασμένη πρόκληση και επίθεση στο ΚΚΕ, που επιβεβαιώνει ότι η ναζιστική, φασιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή, είναι το μαντρόσκυλο του συστήματος και επιτίθεται στον βασικό της εχθρό που είναι το ΚΚΕ, έκανε λόγο ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κόμματος, μιλώντας στον Real FM. «Το ΚΚΕ, σήκωσε από την πρώτη στιγμή, τη σημαία κατά της φασιστικής οργάνωσης, είναι το Κόμμα που αποκάλυψε τον εγκληματικό ρόλο της», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Ο Θανάσης Παφίλης, σημείωσε ότι το πολιτικό συμπέρασμα από την επίθεση των χρυσαυγιτών είναι ότι αυτή έγινε γιατί αφενός θίχτηκαν για το θέμα της Siemens και το Χίτλερ, που είναι ο ιδεολογικός τους πατέρας, και αφετέρου γιατί το ΚΚΕ αποκάλυψε, μιλώντας για το ασφαλιστικό, ότι οι εφοπλιστές χρωστούν στο ΝΑΤ 100 εκατομμύρια ευρώ, ότι οι εφοπλιστές πλήρωσαν 70 εκατομμύρια ευρώ σε φόρους ενώ τα πληρώματα τους πλήρωσαν 135 εκατομμύρια ευρώ. «Και φυσικά θίχτηκαν γιατί εκτελούν συμβόλαια, εκτός των άλλων, και πλέον ο ρόλος τους αποκαλύπτεται. Και, όταν το ΚΚΕ αποκαλύπτει τον ρόλο της Χρυσής Αυγής, η οποία παριστάνει ότι είναι κατά του συστήματος, αλλά είναι η αιχμή του δόρατος του συστήματος, τότε βγαίνει και επιτίθεται στον βασικό εχθρό», σημείωσε.



πηγη: 902