Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Black bidet: Συντροφοι μας τρολαρουν


    Άλαλα τα χείλη των ασεβών! Ο Γ.Γ της Κ.Ε του Κ.Κ.Ε σε μια απέλπιδα προσπάθεια να απαντήσει στην κίνηση ματ του Αλεξη Τσίπρα   ,που συναντήθηκε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη , θα συναντηθεί με τον Παπα Φραγκίκο εν οψει ευρωεκλογών! Η προσπάθεια του Περισσού να αντιστρέψει το αρνητικό εκλογικά κλίμα και να προσεγγίσει και αυτός τη μεγάλη δεξαμενή ψήφων των νοικοκυραίων και να βελτιώσει τα ποσοστά του.
    Μάλλον αυτή θα ήταν η πρώτη σκέψη όσων διάβασαν την είδηση στο  Unfollow. Αμέσως η είδηση αναπαράγεται απο φιλοΣΥΡΙΖΑικα (και οχι μονο ) ιστολόγια (1, 2) αλλα και απο ΣΥΡΙΖΑιους στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. 'Οπως συμβαίνει όμως σε αυτές τις περιπτώσεις κάποιο λάκκο έχει η φάβα.Ποιος έιναι αυτός; Προφανώς και πρόκειται περι τρολαρίσματος , η είδηση ανήκει στην κατηγορία  web only-ΕΠΙΝΟΗΜΑΤΑ. Για  του λόγου το αληθές ρίξτε μια ματιά και στην παρακάτω εικόνα:





Φαίνεται λοιπόν πως για κάποιους το προ ημερών παθημα  με τα 120 σκυλιά του Κιμ δεν εγινε μάθημα. Η πρεμούρα της να προσάψουν κάτι στο ΚΚΕ τους οδηγεί απο το ενα περιστατικό γελοιοποίησης στο άλλο. 'Εχουνε να δούνε πολλά ακόμα τα ματάκια μας μέχρι να γίνουν κυβέρνηση... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου