Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Λευτέρη, πες αλεύρι! Ο Μελισσανίδης σε γυρεύει!


Ο Τζέιμς Ντιν της αδέσμευτης δημοσιογραφίας, η νέμεση του Μελλισανίδη, Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος

Εκατομμύρια λόγοι για να διαβάζεις "Unfollow": Διαφήμιση στοιχηματζίδικου στην "Αυγή"


Το "περίεργο" που ο κύριος Λ.Χαραλαμπόπουλος "δεν πρόσεξε" είναι πως το 33% του ΟΠΑΠ ανήκει στην εταιρεία Emma Delta εκ των βασικών μετόχων της οποίας είναι ο ...Δημήτρης Μελισσανίδης(!!!!) για τον οποίο τόσο ντόρο έκανε ο "ξεχασιάρης" Λ.Χαραλαμπόπουλος. Ο οποίος βέβαια καμμία αντίφαση δεν διαπίστωσε ανάμεσα στην καταγγελία της ιδιωτικοποίησης του ΟΠΑΠ από τον ΣΥΡΙΖΑ και την διαφήμιση του ιδιωτικοποιημένου πλέον ΟΠΑΠ από το κομματικό έντυπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης...


Θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον να πληροφορηθούμε και το συνολικό ποσό που προσφέρθηκε από τον ΟΠΑΠ του Δημήτρη Μελισσανίδη στην Αυγή για να μπορούμε να κάνουμε και τις συγκρίσεις.Στοιχηματίζουμε πάντως πως είναι αρκετά επάνω από τα 1.500 ευρώ...

πηγη: Fadomduck2

2 σχόλια:

  1. Έχετε πολύ πλάκα εκεί στο ΚΚΕ.Εκτός του γεγονότος οτι ασχολείστε μονίμως με τον ΣΥΡΙΖΑ και έχετε αφήσει στο απυρόβλητο ΝΔ,ΠΑΣΟΚ γράφετε και άρθρα που σας εκθέτουν.
    Αμα διαβάσετε την είδηση θα καταλάβετε οτι το σήμα που έχει μπεί στην Αυγή συνοδεύει την είδηση και δεν είναι διαφήμιση κανενός χορηγού.Δεν υπάρχει λοιπόν καμία χρηματοδότηση του μεγαλοκαπιταλιστή Μελισσανίδη στην Αυγή όπως έγινε με το ΚΚΕ.
    Περιμένουμε να δούμε στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας αν οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαικης Συσπείρωσης θα ακολουθήσουν την ίδια στάση απέναντι στα σχέδια Μελισσανίδη η αν θα κάτσουν να ακούν σαν πειθήνια στρατιωτάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1) Το με ποιον θα ασχοληθούμε και με ποιον οχι , θα το κρίνουμε εμείς και όχι εσύ.Αντί να παριστάνεις την ιτιά την κλαίουσα απάντα επι της ουσίας. Αντίστοιχου επιπέδου επιχειρήματα χρησιμοποιούσαν και οι ΠΑΣΟΚοι όταν ήταν αντιπολίτευση, ακόμα και σε αυτό ίδιοι είστε.
    2) Η διαφήμιση του Τζοκερ τι σχέση έχει με το χρέος της Φινλανδίας, το διάγγελμα Μπαρόζο, η τα οσο γίνονται με την ακροδεξιά στη Γαλλία; Προφανώς εννοείς την δεύτερη(τόση στραβομάρα πια;) σελίδα που περιλαμβάνει η φωτό και αναφέρεται στο αποτέλεσμα του Ολυμπιακού στο κύπελλο. Απο πότε μια εφημερίδα είναι υποχρεωμένη να δημοσιεύει και το χορηγό μιας διοργάνωσης; Είσαι τραγικά αστείος.
    Για να μαθαίνεις λοιπόν πως παρουσιάζονται οι ειδήσεις, δες πως παρουσίασε ο Ριζοσπάστης την αντίστοιχη είδηση για τα προημιτελικά του κυπέλλου : http://www.rizospastis.gr/page.do?publDate=13/2/2014&id=15004&pageNo=23&direction=-1
    ΥΓ: Συνεχίστε να μας ψυχαγωγείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή