Σάββατο, 20 Ιουλίου 2013

Εκλογές ΣΕΤΑΠ: Τελικά Αποτελέσματα - Σημαντική άνοδος της ΕΣΑΚΧαιρετίζουμε όλους τους εργαζόμενους που με τη συμμετοχή και τη δράση τους, κόντρα στις δυσκολίες, στις πιέσεις και στην εργοδοτική επίθεση, ενίσχυσαν αποφασιστικά το ψηφοδέλτιο της ΕΣΑΚ, που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ.

Η ισχυροποίηση των δυνάμεων του ΠΑΜΕ αποτελεί θετικό βήμα για τη δημιουργία καλύτερων προϋποθέσεων της οργάνωσης και αντίστασης των εργαζομένων, μπροστά στο νέο εργασιακό τοπίο που διαμορφώνεται στις τράπεζες και απέναντι στα αντεργατικά μέτρα που παίρνονται.

Επιβάλλεται ακόμα πιο μαχητικά οι εργαζόμενοι να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους, να αυξηθεί η οργάνωση, η συμμετοχή και η δράση τους. Να απαξιωθεί κι άλλο ο εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός, να χρεοκοπήσει στην πράξη η αντίληψη του συμβιβασμού, της επιλογής του μικρότερου κακού, της υποταγής και της διαχείρισης.

Η ΕΣΑΚ και το ΠΑΜΕ θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις σε αυτή την κατεύθυνση.Κανένας μόνος του, ένας για όλους κι όλοι για έναν.Τα τελικά αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Αναλυτικά, τα αποτελέσματα ανά περιφέρεια έχουν ως εξής:Λεκανοπέδιο Αττικής
Κ. και Δυτ. Μακεδονία


Πελοπόννησος


Κρήτη και νησιά Αιγαίου


Ήπειρος και Δ. Στερεά


Θεσσαλία


Αν. Μακεδονία και ΘράκηΑν. Στερεά και Εύβοια

πηγη: ΕΣΑΚ-ΑΤΕ via Redfly Planet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου