Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Σαν μια γροθιά τα διάφορα κοράκια, σαν μια γροθιά και εμείς…




Δεν είναι η πρώτη φορά που όλοι ενώνονται ενάντια στο ΚΚΕ με καρμπόν κείμενα και επιχειρήματα. Αυτή τη φορά όμως ο συντονισμός τους έχει ξεπεράσει κάθε όριο, αποκαλύπτοντας σε κάθε άνθρωπο καλής θέλησης ποιος είναι ο πραγματικός τους στόχος: Να πλήξουν το ηθικό κύρος του ΚΚΕ. Να παρουσιάσουν ένα ΚΚΕ στα μέτρα τους, «διαπλεκόμενο», «μία από τα ίδια». Πιστεύουν ότι με αυτόν τον τρόπο θα ξεμπερδέψουν με το ΚΚΕ, θα απαλλαγούν από τη δύναμη εκείνη που καθημερινά παλεύει το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα, το οποίο υπερασπίζονται, που αποκαλύπτει τα αντιλαϊκά τους σχέδια.

Σε τούτα όμως τα μάρμαρα, κακιά σκουριά δεν πιάνει.

Το ηθικό κύρος του ΚΚΕ πηγάζει από το σταθερό στόχο του και την πάλη του να ανατρέψει το καπιταλιστικό σύστημα, για το σοσιαλισμό-κομμουνισμό. Κανένα άλλο κόμμα δεν υπάρχει που να έχει αυτό το στόχο.

Όσο και αν προσπαθούν λοιπόν, δε θα καταφέρουν να πλήξουν τους δεσμούς του ΚΚΕ με τους ανθρώπους του μόχθου, με πλατιά τμήματα του λαού που, ακόμη και αν δε συμφωνούν σε όλα με το ΚΚΕ, του αναγνωρίζουν την ηθική ανωτερότητα. Το μόνο που θα καταφέρουν θα είναι να ξεμπροστιαστούν ακόμη περισσότερο. Αυτό γίνεται τις τελευταίες ημέρες με τους συγκυβερνώντες, τους οπορτουνιστές, τους φασίστες, τα ΜΜΕ που τους στηρίζουν, άλλους γνωστούς και μη εξαιρετέους κονδυλοφόρους του συστήματος που αλληλοαντιγράφονται σε σημείο τέτοιο, που να ξεχνάει κανένας που και τι διαβάζει.

Έχουμε και λέμε:

- ΣΥΡΙΖΑιοι twittαρουν (δηλαδή αναπαράγουν στο διαδίκτυο μέσω του twitter) τα γραφόμενα του Τζήμερου… και γιατί να μην το κάνουν! Τι κι αν είναι ο ίδιος που κατακεραυνώνανε, όταν υποκλινότανε στη Μέρκελ. Τώρα που επιτίθεται στο ΚΚΕ έγινε έγκυρη πηγή.

- Το φασιστό-site «Θερμοπύλες» αναδημοσιεύει αποσπάσματα από το «ISKRA» του Λαφαζάνη.

- To «αντιφασιστικό» tvxs.gr αναπαράγει όλα τα φασιστοεπιχειρήματα της ΧΑ.

- Η πλειοψηφία της ΕΣΗΕΑ (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) αναπαράγει «ΤΑ ΝΕΑ» και την «Αυγή» και βγάζει απόφαση με τη φράση «το σχετικό ρεπορτάζ (της φιλεργατικής εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ" εννοείται) έχει ως εξής».

- Ένα site που αυτοαναφέρεται σαν «η πατριωτική μαχητική φωνή του διαδικτύου» αναδημοσιεύει κατά λέξη τη φωνή του Καρτερού της «ΑΥΓΗΣ». Το site μεταξύ άλλων προβάλει τις δραστηριότητες του Καρατζαφέρη, και την εφημερίδα «A1».

- Ο Πάσχος Μανδραβέλης, μετρ στην αστική προπαγάνδα, ρίχνει κι αυτός νερό στο μύλο του «συστημικού» ΚΚΕ, ώστε να βγαίνει ο κάθε άκαπνος και να λέει μυξοκλαίγοντας «να, το ΚΚΕ παίρνει συγχαρίκια από την "Καθημερινή"». Πρώτος βέβαια το περί «συστημικού» ΚΚΕ, το έριξε ο πανελίστας του Ευαγγελάτου, ο Κυρίτσης της «Αυγής»…

- Η «Αυγή» αναδημοσιεύει «Νέα»… όπως έκαναν και πριν το 19ο συνέδριο τότε που λέγανε ότι το ΚΚΕ διαλυότανε την Παρασκευή και τη Δευτέρα, μετά το συνέδριο, έκαναν γαργάρα και το ρίξανε πάλι γρήγορα στη διαστρέβλωση….

- Το «Antinews» (Φαήλος – ΝΔ) γράφει τα ίδια με τη Χρυσή Αυγή (σιγά το καινούριο), την ΔΗΜΑΡ και φυσικά την «Αυγή»….

- Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Καρύδης, σε εκπομπή λέει στον εκπρόσωπο του ΚΚΕ ότι «το ΠΑΜΕ αν ήταν σωστό θα πήγαινε έξω από τον "902"». Μάλλον σε κείμενο φασιστικού site το είχε διαβάσει. Μπορεί να έγινε και το αντίστροφο, αλλά μικρή σημασία έχει.

- Στο «indymedia» επίσης αναπαράγεται ότι μπόχα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ενώ φιλοξενεί και την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, αυτού του «αυτοδιαχειριζόμενου αντιιεραρχικού εγχειρήματος των δημοσιογράφων»

- Το «Πρώτο θέμα» σε άρθρο μιλάει για πολιτική συναλλαγή του ΚΚΕ με το σύστημα (όπως ο Τζήμερος), διανθίζοντας το με επιχειρήματα παρμένα από ομιλίες του Τσίπρα και άρθρα της «ΑΥΓΗΣ», ότι τάχα το ΚΚΕ ασχολείται μόνο με το πώς θα κάνει κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ.

- Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» αναδημοσιεύει και αυτό τα περί διαμεσολάβησης κυβερνητικού παράγοντα στην πώληση του «902» και τα επεκτείνει επινοώντας φιλική σχέση αυτού του παράγοντα, με το ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Προφανώς για να μη μείνει πίσω στην αντιΚΚΕ προβοκάτσια.

ΥΓ1: Την ίδια μέρα που η «Αυγή» φιλοξενεί σχόλιο με τίτλο «βρώμικο 2013», βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε κανάλι δηλώνει ότι δεν πρέπει να αποκλειστεί η συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ.

ΥΓ2: Όλοι οι αυτοί οι μέντορες ηθικής, αντικειμενικότητας και ανωτερότητας μία (μία έστω) – από τις πολλές - δήλωση εργαζομένου του «902» δεν έχουν αναδημοσιεύσει.

ΥΓ3: Όλοι αυτοί έγραφαν και τις ψευτιές για τον «Γερμανό», όταν αποκαλύφθηκε το ψέμα, ούτε ένας δεν ανακάλεσε, ούτε ένας δεν διόρθωσε και φυσικά κάποιοι τα λένε ακόμα…

Νοσηρή φαντασία και αντιΚΚΕ μένος; Όχι μόνο. Όλοι αυτοί αντλούν παραδείγματα από το σάπιο σύστημα που υπερασπίζονται. Είναι βγαλμένα από το δικό τους κόσμο και προσπαθούν να τα κολλήσουν ρετσινιά στο ΚΚΕ. Όμως τους το ξαναλέμε.

ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.


πηγη: 902

1 σχόλιο:

  1. Mια και αναφερθηκες στον Καρυδη,το θυμαμαι το λεβεντοπαιδο απ την δεκαετια του 80,τοτε που το πασοκ διοριζε αβερτα στο Τζανειο κι ειχε φτασει ναειναι πιο πολλοι οι θυρωροι απ τις νοσοκομες.Αντε και στο συριζα βρε. Μπαταχτσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή