Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Δ. Κουτσούμπας στη συναυλία της Κοινότητας «Παρέμβαση»


                  
Ένας «θεσμός» που στο επίκεντρό του βρίσκεται ο τεράστιος αγώνας που δίνουν οι οικογένειες των εξαρτημένων ατόμων, η ετήσια συναυλία του Συλλόγου Οικογένειας Εναλλακτικής Κοινότητας ΚΕΘΕΑ «Παρέμβαση» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο «Θέατρο Βράχων».


Πολλοί ήταν εκείνοι που βρέθηκαν στο θέατρο στο Βύρωνα σε μία γιορτή αφιερωμένη στη ζωή, στη μάχη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, στην προσπάθεια αυτή που στέλνει το μήνυμα της ελπίδας ότι υπάρχει διέξοδος, η οποία όμως πέρα από θέληση απαιτεί τη στήριξη της πολιτείας.

Στη συναυλία παραβρέθηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος δήλωσε: «Το ΚΚΕ στηρίζει τα στεγνά προγράμματα. Στηρίζουμε τον τιτάνιο αγώνα που δίνουν οι γονείς και τα παιδιά τους για την απεξάρτηση μέσα από τις δομές του ΚΕΘΕΑ».

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ συνομίλησε με μέλη του Συλλόγου και με όσους βρίσκονταν στα περίπτερα της θεραπευτικής κοινότητας ΚΕΘΕΑ «Παρέμβαση» και παρακολούθησε τη συναυλία. Με ένα ζεστό χειροκρότημα απάντησαν οι παραβρισκόμενοι στην αναγγελία της παρουσίας του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και της Λούλας Καρατζά, υπεύθυνης του Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ κατά των Ναρκωτικών, δείγμα αναγνώρισης της συνεπούς στάσης του ΚΚΕ ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, της έμπρακτης στήριξής του στα στεγνά προγράμματα.

Καλωσορίζοντας στην εκδήλωση η πρόεδρος του Συλλόγου Οικογένειας Κωνσταντίνα Αραπάκη σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «σκοπός της αποψινής μας μουσικής εκδήλωσης είναι να στείλουμε το μήνυμα σε όλους ότι με υπομονή, επιμονή, θέληση, θάρρος και πολλή αγάπη, όλοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε τον εφιάλτη των ναρκωτικών. Σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε σήμερα όλοι, εμείς από το ΚΕΘΕΑ "Παρέμβαση" στέλνουμε το μήνυμα "Στην κρίση απαντάμε με αλληλεγγύη"».

Το συγκρότημα «Encardia» στη μουσικοχορευτική παράσταση «Φωνές στη Μεσόγειο», μαζί με το μουσικό σύνολο «Πλειάδες» και την ομάδα κρουστών του ΚΕΘΕΑ χάρισαν στους θεατές μία όμορφη καλλιτεχνική βραδιά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι δήμαρχοι Βύρωνα - Καισαριανής και Δάφνης - Υμηττού, η αντιπεριφερειάρχης και πλήθος κόσμου.


πηγη: 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου