Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Ο συναγωνιστής σας ο φασίστας


Η παραπάνω φωτογραφία αναρτήθηκε σε γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης. Στόχος της δεν είναι άλλος απο το να αναπαράγει το γνωστό παραμύθι που θελει το  ΚΚΕ σε  ρόλο καταστολέα του λαικού κινήματος αντίστοιχο δηλαδή με αυτόν που καλείται να παίξει  η Χ.Α. Ατυχώς όμως για τον εμπνευστή της (και οπως συμβαίνει και σε ενα αλλο γνωστό παραμύθι) ο βασιλιάς ειναι γυμνός.

  Ο φασίστας που πρωταγωνιστεί στην παραπάνω φωτογραφία είναι ο γνωστός φασίστας-συνδικαλιστής της ΕΘΕΛ Σουκαράς. Ποιοι είναι αυτοί που συνεργάζονται με το φασιστοειδές; Τα συμπεράσματα μπορείτε να τα βγάλετε και μόνοι σας διαβάζοντας τις ανακοινώσεις που παρατίθενται στην παρακάτω ανάρτηση.
     Επιπρόσθετα παραθέτουμε και βίντεο το οποίο αποκαλύπτει με τον πλεον κατηγορηματικό τρόπο ποιοι είναι αυτοί που πανε χερι χερι με τα φασιστοειδή.




Πολιτική κάλυψη στους προαναφερθέντες έχει φροντίσει να δώσει με τις γνωστές του δηλώσεις περι κουκουλοφόρων και ροπαλοφόρων ο Παπαδημούλης, εξισώνοντας με τον τρόπο αυτό τους διαδηλωτές του ΠΑΜΕ που περιφρουρούσαν τη συγκέντρωση τους με τους λογής λογής προβοκάτορες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου