Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Ανακοίνωση της ΚΝΕ για την Χρυσή Αυγή και το καπιταλιστικό σύστημα

Είναι εγκληματίες γιατί είναι φασίστες.
Ξεβρωμίζουμε τα σχολεία μας από τη Χρυσή Αυγή!
Δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια στο σύστημα που γεννά τον φασισμό.

Η εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, η διαπλοκή της με επιχειρηματικά συμφέροντα, με βρώμικους κύκλους, με μαφιόζους και εγκληματικά κυκλώματα, η διαπλοκή της με τον σάπιο κρατικό μηχανισμό και δυνάμεις καταστολής δεν είναι τυχαία γεγονότα. Ανάλογα έδρασαν όλες οι ναζιστικές - φασιστικές συμμορίες σε όλο τον κόσμο. Όπως οι ναζιστές σφαγείς του Χίτλερ, όπως οι φασίστες δολοφόνοι του Μουσολίνι. Οι φασίστες χρυσαυγίτες οργανώνονται και εκπαιδεύονται για να δρουν ενάντια στο λαό, στη νεολαία και τους αγώνες τους.


Οι σάπιες ναζιστικές ιδέες τους εκφράζονται με εγκληματικές ενέργειες. Γιατί έχουν ως θεωρία τον ρατσισμό και καλλιεργούν το μίσος ανάμεσα στους λαούς.


Γιατί είναι αντικομμουνιστές, μισούν το εργατικό - λαϊκό κίνημα που παλεύει ενάντια στο εκμεταλλευτικό σύστημα. Γιατί υπερασπίζονται την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, το καπιταλιστικό σύστημα, που έχει για νόμο το κέρδος όπως κι αν βγαίνει, που έχει για ιδανικό το "ο θάνατός σου η ζωή μου".

Γιατί έχουν σαν πρότυπα τον Χίτλερ και τα φασιστικά καθεστώτα που ματοκύλισαν τους λαούς.

Επιτίθενται σε εργάτες, μετανάστες και Έλληνες, γιατί υπερασπίζονται τα αφεντικά, την εξουσία τους και τα κέρδη τους, ενώ την ίδια ώρα εκμεταλλεύονταν και οι ίδιοι μετανάστες. Γιατί είναι το ακραίο πρόσωπο του βάρβαρου και σάπιου συστήματος. Είναι τα μαντρόσκυλα των εκμεταλλευτών που τα αμολάνε και τα μαζεύουν κατά πώς τους βολεύει. Το ότι τους φόρεσαν "βραχιολάκια" δεν φέρνει πίσω τη ζωή του Παύλου. Το αστικό κράτος έδειξε για χρόνια ανοχή σ’ αυτή τη φασιστική συμμορία. Σίγουρα πρέπει τώρα να διωχθούν ως εγκληματίες, όμως τα ματιά και τα αυτιά ανοιχτά.

"Τον φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δε θα πεθάνει μόνος, ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ".

Σκέψου: Τα συμφέροντα που τους ενίσχυσαν οικονομικά, τους στήριξαν και τους έθρεψαν παραμένουν.

Για ποιους έστηναν δουλεμπορικά γραφεία για να δουλεύει ο κόσμος για ένα κομμάτι ψωμί; Για βιομηχάνους.

Για ποιους έστηναν εθνικιστικό σωματείο στη Ζώνη του Περάματος για να ρίξουν τα μεροκάματα; Για μεγαλοεργολάβους. Αυτοί τους όπλισαν το χέρι.

Για ποιους ζητούσαν νέα προνόμια μέσα στη Βουλή; Για τους εφοπλιστές που κάνουν μπίζνες σε όλο τον κόσμο ενώ οι οικογένειές μας φτωχαίνουν καθημερινά. Ενώ έφτιαχναν συσσίτια, για να ξεπλένουν τις βρωμιές τους και να κοροϊδεύουν τον κόσμο.


Σκέψου: Είναι επίσημη ιδεολογία της Ευρωπαϊκής Ένωσης η ταύτιση του θύτη με το θύμα. Η ανιστόρητη ταύτιση ενός καθεστώτος του καπιταλισμού - του φασισμού με τον σοσιαλισμό, δηλαδή με την κοινωνία της κατάργησης της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο που με τεράστιες θυσίες τσάκισε τις ορδές του Χίτλερ στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Σήμερα σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης παίρνουν μέχρι και σύνταξη μέλη των δολοφόνων ναζιστών Eς Eς. Η θεωρία των άκρων που προβάλλει η κυβέρνηση θολώνει την ουσία και βολεύει τη Χρυσή Αυγή.


Σκέψου: Τι θα πει η φράση - καραμέλα "καταδικάζουμε τη βία από όπου κι αν προέρχεται"; Έτσι αθωώνεται η κρατική, εργοδοτική και φασιστική βία και μπαίνει στο ίδιο τσουβάλι με τον καθημερινό αγώνα που δίνουν εργαζόμενοι, μαθητές, σπουδαστές! Ονομάζουν "βία" ακόμα και τη δράση για να απομονωθούν οι φασίστες φονιάδες της Χρυσής Αυγής, αφήνοντάς της χώρο. Οι εκμεταλλευτές του λαού για να υπερασπιστούν την εξουσία και τα κέρδη τους θέλουν να μην παλεύεις, να μην οργανώνεσαι, να μην διεκδικείς συλλογικά τις σύγχρονες ανάγκες σου. Ονομάζουν "βία" την οργανωμένη πάλη για τη ζωή και το μέλλον σου, γιατί τους χαλάει τη σούπα.


Το σύστημα που τους γέννησε, το αυγό που γεννάει το ναζιστικό φίδι είναι το σύστημα της εκμετάλλευσης και της ανεργίας. Στον αγώνα για τις σύγχρονες ανάγκες μας σε μόρφωση, δουλειά, ζωή με δικαιώματα, κόντρα στο σύστημα, για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση και καταπίεση, χωρίς φασισμό, κρίσεις και πολέμους βρίσκεται η λύση στα αδιέξοδα που συναντάμε καθημερινά. Οι λαϊκές εξεγέρσεις και οι κοινωνικές επαναστάσεις θα οδηγήσουν ξανά την ανθρωπότητα στην πρόοδο.


Πολεμάμε το δηλητήριο του φασισμού - ναζισμού. Δεν αφήνουμε τόπο να σταθούν οι φασίστες χρυσαυγίτες. Παλεύουμε για την ανατροπή του συστήματος που τους γεννάει»


πηγη: 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου