Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Σιωπούν οι ναζί μπρος στα αφεντικά τους



Εξετάσεις στο μεγάλο κεφάλαιο, κόντρα στα λαϊκά συμφέροντα που πλήττονται άγρια από την κρίση, συνεχίζουν να δίνουν οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής, αξιοποιώντας και πάτημα που τους δίνουν αστικά ΜΜΕ. Σε συνέντευξή του στη «Βραδυνή» ο φερόμενος ως υποψήφιος των φασιστοειδών για το Δήμο Αθήνας Κασιδιάρης είπε: «Το βάρος του προγράμματός μας πέφτει απαραιτήτως σε τρεις τομείς: 1ον) Λογιστικός έλεγχος στα οικονομικά του Δήμου ώστε να προκύψουν ποινικές ευθύνες για όσους κατασπατάλησαν δημόσιο χρήμα, 2ον) Οργάνωση δικτύου κοινωνικών παντοπωλείων ώστε να ανακουφιστεί ο δημότης που πλήττεται από την ανέχεια και δύσκολα επιβιώνει, και 3ον) Επίλυση του χρόνιου προβλήματος της εγκληματικότητας και της λαθρομετανάστευσης που έχει καταστρέψει την ζωή των Αθηναίων, αλλά και την εικόνα της πόλης. Και στους τρεις παραπάνω τομείς η Χρυσή Αυγή έχει δώσει δείγματα γραφής και οι πάντες γνωρίζουν πως μπορούμε με επιτυχία να διαχειριστούμε τα ανάλογα προβλήματα».



«Δείγματα γραφής» από την εγκληματική δράση των ναζί σαφώς έχουν βιώσει στο πετσί τους μια σειρά ντόπιοι και ξένοι εργάτες, στο κέντρο, στο Πέραμα, στο Κερατσίνι και αλλού. Οπως και δύσμοιροι άνθρωποι που στριμώχνονται υπό τις κραυγές και τα όμματα ροπαλοφόρων φασιστοειδών, στις ουρές να πάρουν μια σακούλα τρόφιμα, εν είδη ελεημοσύνης. Γιατί αυτά είναι που κάνουν οι νεοναζί. Πετούν στο λαό ένα κομμάτι ψωμί, μαζί με δυο παρόλες για κάποιους «κλέφτες», και μετά βαστάζοι όντας του μεγάλου κεφαλαίου εφαρμόζουν ακριβώς την ίδια πολιτική με όσους κατακλέβουν το μόχθο του λαού.

Γι' αυτό κι ο κατά τ' άλλα λαλίστατος Κασιδιάρης λέξη δε βρήκε να πει για τα δυσβάσταχτα τέλη, φόρους και πρόστιμα, τα τροφεία που πληρώνουν οι δημότες. Την ανεπάρκεια και τις ελλείψεις σε κρίσιμες υποδομές όπως τα Δημοτικά Ιατρεία που διόλου τυχαία μία φορά έκλεισαν στη μακρόχρονη ιστορία τους (λειτουργούν από το 1930) και ήταν επί χούντας των συνταγματαρχών, στέλνοντας λαό - πελατεία στους κλινικάρχες. Τα αφεντικά υπηρετούν πιστά οι ναζί, όσους τους έχουν και τους οπλίζουν για να τους διασφαλίσουν οι μπράβοι τους μια καλύτερη «εικόνα πόλης»...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου