Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013

Όταν η κόρη του Μιχαλολιάκου μιλάει για Ιδέες..

Διαβάζουμε τα όσα γράφει η κόρη Μιχαλολιάκου, που είναι και Υπεύθυνη για τις Γυναίκες στην Χρυσή Αυγη..
«Αναρρωτήσου αν είσαι έτοιμος να πεθάνεις για αυτά που πιστεύεις χωρίς να γίνεις ήρωας με δόξες και τιμές. Μένοντας έναν ανώνυμος νεκρός του Αγώνα. Αναρωτήσου πόσα είσαι έτοιμος να θυσιάσεις και πόσα ουσιαστικά έχεις να χάσεις. Αναρωτήσου μέχρι που είσαι διατεθειμένος να φτάσεις. Εσείς οι λίγοι ξέρετε ακριβώς τι εννοώ. Αναρρωτήσου αν μπορείς να τα χάσεις όλα για όλα για μια ιδέα. Απλά αναρωτήσου και διάλεξε. Μπορείς να είσαι ένας από εμας; Μπορείς να ζεις μόνο για μια Ιδέα; Εγώ μπορώ. Εμείς μπορούσε. Εσύ;»Ίσως να σκεφτείς να μια φλογερή ιδεαλίστρια, που θα πεθάνει ακόμα και για τις Ιδέες της.
Μην σε ξεγελά το ήθος της είναι σαν την πολιτική τους, σάπια. Είναι αυτή που έτρεξε στο Μπαμπά της για να κανονίσει να γίνει βουλευτής ο αγαπητικός της Αρτεμης Ματθαιοπουλος παρόλο που δεν εξελέγη. Για αυτόν τον λόγο παραιτήθηκε ο εκλεγμένος Βουλευτής Σερρών και έτσι πήρε την θέση του.


Να μην ξεχνάμε ότι έχει αγάπη για το LIFE STYLE για αυτό και έτρεξε να φωτογραφήσει τον Ψινάκη όταν αυτός χαιρέτησε τον πατέρα της, περιχαρής που αυτός συνάντησε εναν  κολοσσό του ελληνικού πνεύματος.Αυτή είναι που θα πεθάνει για τις Ιδέες της;
Αυτή είναι που καταγγέλλει τα πορνοκάναλα;
Αυτή είναι που θα κόψει χέρια πουλημένων;
Αυτή είναι που καταγγέλλει την οικογενειοκρατία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου