Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Καλό το παραμύθι σας για τον «902», αλλά δεν έχει δράκο



*Του Τάκη Βαρελά



Φαίνεται τελικά να είναι απόφαση η υπό εξέλιξη παραπληροφόρηση της «Iskra» για την πώληση του «902».

Όσον αφορά την επίθεση προς το ΚΚΕ δεν είναι ότι είχα αμφιβολίες, ότι θα το κάνει και το κάνει.

Επανέρχεται με σχόλιο του Κώστα Μπούντζα( 10/08/2013 ), αναμασώντας σχόλιο των «ΝΕΩΝ» για «Μπίζνες… εκ του Περισσού» που αφορά γενικά τις επιχειρήσεις του ΚΚΕ και ανακαλύπτει:


«…ότι ο Ραδιοτηλεοπτικός "902" πουλήθηκε στην αγνώστων στοιχείων κυπριακή εταιρία "Α- ΟRIZON MEDIA LTD"».

Ότι είναι παράδοξος και αδόκιμος ο τρόπος που επιλέγει για να δημοσιοποιηθεί η εταιρεία,

«…..για την οποία δεν παρατίθεται κανένα άλλο στοιχείο παρά μόνο, ότι όλως τυχαίως, έχει έδρα την Κύπρο».

«Το εντυπωσιακότερο είναι, ότι και μετά από αυτή την περίεργη δημοσιοποίηση, το σκοτάδι σχετικά με τα χέρια στα οποία κατευθύνθηκε ο Ραδιοτηλεοπτικός "902" γίνεται πιο πυκνό και τα ερωτηματικά, μάλλον, μεγαλύτερα».

Και ξανά μανά, απαιτήσεις για οφειλές «εξηγήσεων του ΚΚΕ στον κόσμο της Αριστεράς».

Έχω την αίσθηση ότι άλλους στόχους εξυπηρετεί η επίθεση της «Iskra» πέρα από το ΚΚΕ, με αυτή του τύπου την χυδαιότητα.
1.  Η «Iskra» ως εξάρτημα της Αριστερής Πλατφόρμας και του Λαφαζάνη δίνει το στίγμα, δίνει τις εξετάσεις της. Δηλαδή λέει, μην παίρνετε στα σοβαρά αυτά περί ανατροπών , περί συνεργασίας με το ΚΚΕ, βλέπετε εδώ δίνουμε μάχη με τα τεκταινόμενα στο ΚΚΕ και τον «902».
2.  Στέλνει μήνυμα στον έτερο Καππαδόκη, το Δραγασάκη, το άλλο ισχυρό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ κλείνοντας του το μάτι ότι η θολούρα μας έχει κηλίδες καθαρότητας όσο άφορα τη σπίλωση του ΚΚΕ.


3.  Και έρχεται ο Θ. Καρτερός σε άρθρο του στην «Αυγή» (11/08/2013 με τίτλο «Δραγαζάνης» και πιστοποιεί την κολιγιά τους, καταλήγοντας «Είναι δηλαδή, όχι απλώς ενωμένοι, αλλά αχώριστοι στις διαφορές τους - Σιαμαίοι. Κάτι σαν... Δραγαζάνης! Και δεν αναφερόμαστε εδώ σε δυο πρόσωπα, αλλά σε μια λογική που η Αριστερά χρειάζεται όσο τίποτε άλλο...» Κάτι δηλαδή σαν Vidal Sassoon σαμπουάν, 2 σε 1.


4.  Η επίθεση στο ΚΚΕ είχε σαν στόχο να περιχαρακώσει ένα κόσμο που έφυγε από το ΠΑΣΟΚ και ψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ, φυτεύοντας του αντί ΚΚΕ συναισθήματα, κατηγορώντας το ΚΚΕ, για σχέσεις με τον επιχειρηματικό κόσμο. Δηλαδή, είναι σαν να τους λέει, μην ακούτε αυτά που λέει το ΚΚΕ, και αυτοί τα ίδια σκατά είναι, χρησιμοποιώντας βέβαια ως βασική πηγή έγκυρης παραπληροφόρησης, το συγκρότημα Λαμπράκη και τα αποκυήματα της φαντασίας τους.


5.  Η «Iskra», δίνοντας βήμα, για τέτοιου τύπου σχόλια, κρατά το τέμπο του ενός ιδιότυπου αντικομουνισμού, με αιχμή βέβαια το ΚΚΕ, γιατί οι ίδιοι , έχουν προ πολλού εγκαταλείψει το κομμουνιστικό κίνημα, σαλπάροντας για τον παλιό κόσμο, τον καπιταλισμό. Σε αυτό το μπάρκο, θέλουν κωπηλάτες, τους φίλους και τους οπαδούς του ΚΚΕ. Καλό φούντο κύριοι!


6.  Χρησιμοποιούν την ηθική, με εκκλησιαστικούς καλογερικούς όρους και απαιτούν εξομολόγηση του ΚΚΕ, αφού πρώτα το πέταξαν στην πυρά.


7.  Η καθημερινή δημοσίευση χοληφόρων σχολίων για την πώληση του «902» ( 7 τον αριθμό) ,υπερβαίνει το γκεμπελικό αριθμό των επαναλαμβανόμενων μηνυμάτων,που είναι 5, στη μέθοδο: πες – πες, κάτι θα μείνει!


8.  Το σημαντικότερο για την «Iskra», ρίχνει δηλητήριο σε αυτό που επικαλείται, περί συνεργασίας της Αριστεράς, αποδεικνύοντας ακόμη και στους καλοπροαίρετους, ότι είναι λόγια του αέρα.


9.  Οι αναγνώστες της «Iskra» , ας είναι πιο υποπτευόμενοι. Η ελευθερία του λόγου υποκρύπτει συμφέροντα. Η δήθεν αξιοπιστία, η απλοχεριά στα περί συνεργασίας είναι στάχτη στα μάτια, ακόμη και όσων πραγματικά πιστεύουν στην κοινωνική συμμαχία με στρατηγικό σκοπό την ανατροπή του αστικού συστήματος. Αν σήμερα βγάζουν τέτοια χολή, αύριο να είστε σίγουροι θα μας προδώσουν πάλι.


10.  Όταν γίνεσαι από κομμουνιστής, αριστερός, πας πίσω, δεν πας μπροστά.


11.  Πας πίσω και ανακατεύεσαι με το παλιό, με τον καπιταλισμό και με τους διαχειριστές του.


12.  Απεμπολείς τη διαδρομή σου και γίνεσαι χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Με χαλίφηδες τύπου ΣΥΡΙΖΑ το αστικό σύστημα δεν έχει κανένα πρόβλημα, ίσα-ίσα αναβαθμίζεται και παίρνει τα πάνω του. Εδώ είναι που μπαίνει στο στόχαστρο το ΚΚΕ, εδώ είναι που βγάζουν γλώσσα και οι μουγγοί. Και πέστε ότι τελειώσατε με το ΚΚΕ, αφού βάλατε και σεις το χεράκι σας, ξεμπερδέψατε και μετά τι;

Μετά θα καθίσετε σε ένα τραπέζι με το ΣΕΒ και θα απολαύσετε τα καλούδια της εκμετάλλευσης του λαού, αφήνοντας την Πενία ( φτώχεια) να τρώει τα αποφάγια σας και να την κουτουπώνει ο Εύπορος ( ο πλούσιος κατά μυθολογία του Τσιφόρου, στο τραπέζι για τα γεννητούρια της Αφροδίτης). Έτσι γεννήθηκε ο Έρωτας.

Ο δικός σας έρωτας λοιπόν, φαίνεται να χτίζεται πάνω στα αποκαΐδια της εργατικής τάξης. Δεξιώνεστε σε μυστικά και κρυφά ραντεβουδάκια, σαν τα κοριτσόπουλα με τα ροζ μάγουλα, κρατώντας την Barbie αγκαλιά και τον Καρλ Μαρξ στο σακίδιο…. και εκεί επάνω στο χαριεντίσματα, κουνάτε και το δάχτυλο στη Μερκελ. Στη Μερκελ, γιατί στον Καπιταλισμό, πέφτει σφαλιάρα.

Και μετά τι; Γάμος; Όχι κυρίες και κύριοι της μέλλουσας κυβερνητική σας αριστεράς

Ο καπιταλιστές δεν παντρεύονται ποτέ … σήμερα εδώ αύριο άλλου, αλλάζουν τις γυναίκες, εννοείται και τις κυβερνήσεις, σαν τα πουκάμισα, αρκεί να περνάνε αυτοί καλά και ο λαός χειρότερα.

Κάπως έτσι είναι η αλήθεια.

Καλό το παραμύθι σας για τον «902» και το ΚΚΕ, αλλά δεν έχει δράκο, κύριοι της «Iskra».

Όσο και αν κάνετε πως νοιάζεστε για το ΚΚΕ, στην ουσία έχετε μπει στο οπλοστάσιο της αστικής τάξης και πυροβολάτε εξ ονόματος της υποκλινόμενης Αριστεράς σας.

Ο τίτλος, παραμυθατζήδες της Αριστεράς σας ταιριάζει καλύτερα!

Α, να μη ξεχάσω:

Εξ ονόματος του Λένιν και των μπολσεβίκων της εποχής του, σας εγκαλώ να αφαιρέσετε το τίτλο της εφημερίδας του, «Iskra», από τον ιστότοπο σας.

Δεν νομίζω να έχετε συμβόλαιο ΔΩΡΕΑΝ παραχώρησης και χρήσης του τίτλου ιδιοκτησίας από το Λένιν ή το Μπολσεβίκικο Κόμμα εκτός και αν επικαλείστε τους μενσεβίκους της εποχής του.

Αν ναι, δημοσιεύστε το.

Έτσι, για να δίνετε και εσείς εξηγήσεις καμιά φορά, για το ποιος κλέβει ποιόν, ποιος και που πουλάει …

Αν έχετε το συμβόλαιο ΔΩΡΕΑΝ παραχώρησης του τίτλου της «Iskra», παρακαλώ, στείλτε στο mailbox@portal902gr



*Ο Τάκης Βαρελάς είναι ζωγράφος

Την περίοδο 1982 – 1986 ήταν συντάκτης ύλης στον «Οδηγητή
»

πηγη: 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου