Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Ποιος τρολάρει το Left.gr;

Τα φαινόμενα παραπέμπουν πλέον σε διείσδυση προβοκατόρων στα άδυτα του ιστότοπου του ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα, ο ιστότοπος δημοσίευσε άρθρο με τίτλο "Οι Financial Times αναγνωρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ ως δύναμη κατά της διαφθοράς".


Όχι, βιαστικέ και επιπόλαιε αναγνώστη, δεν είναι ο τίτλος του άρθρου ή το περιεχόμενό του η τρολιά. Οι Financial Times είναι μια εφημερίδα που ξέρει να εκτιμάει τον Συνασπισμό της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, διότι είναι η ίδια αδέσμευτη από συμφέροντα, ανεξάρτητη και αντικειμενική. Είναι μια εφημερίδα του εργαζόμενου λαού και του εργατικού κινήματος.

Όχι, η τρολιά φανερώνεται στη φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο:

Όπως βλέπετε, πάνω αριστερά και πριν ακριβώς τον τίτλο "Financial Times" υπάρχει ένα ευκρινώς διακρινόμενο "NOT THE" που διευκρινίζει σαρδονικά: "Αυτοί δεν είναι οι Financial Times." Η εφημερίδα που κάποιος προβοκάτορας επέλεξε να συνοδεύσει το σημαντικό αυτό άρθρο για την διεθνή αναγνώριση του κόμματος είναι σατιρική, όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς άμεσα και από το διακρινόμενο κύριο θέμα στο πρωτοσέλιδο, "Ο κόσμος επιβιώνει από την Ημέρα Ίσων Δικαιωμάτων", όπως ακόμα και από την εμβληματική εικόνα του Homer J. Simpson ως διανοούμενου πάνω από τη λεζάντα "Νικήτρια του βραβείου του Guardian για λεπταίσθητη έκφραση".

Ο σατανικός προβοκάτορας που εργάζεται στον ιστότοπο άφησε και την εκθρασυμένη υπογραφή του στην προβοκάτσια, μιας και αμέσως δεξιά από την εικόνα του Homer, γραμμένη με κόκκινα γράμματα είναι η φράση "You've been framed...", δηλαδή "σας την έστησα(ν)...", "σας παγίδευσα(ν)".

πηγη: Lenin Reloaded

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου