Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Ναι Θέμο, δεν ξεχνάμε τον φασισμό και τους υποστηρικτές του

Το Πρώτο Θέμα κυκλοφορεί αύριο με πρωτοσέλιδη φωτογραφία του μαχαιρωμένου Παύλου Φύσσα να ξεψυχά στην αγκαλιά της συντρόφου του.

Στη λεζάντα γράφει «δεν ξεχνώ τον φασισμό» και πάνω από τη φωτογραφία διαφημίζονται...



...τα κουπούνια που προσφέρει η εφημερίδα, μιας και κανείς δεν την αγοράζει γι' αυτά που γράφει.

Το Πρώτο Θέμα είναι η πιο χυδαία εφημερίδα που κυκλοφορεί. Ο εκδότης της έχει συλληφθεί να εκβιάζει με ροζ dvd το Μεγάρου Μαξίμου, έχει καταδικαστεί για φοροδιαφυγή και παρ' όλα αυτά παραμένει ο άνθρωπος για τις ειδικές αποστολές των ισχυρών αυτής της χώρας.

Η άθλια αυτή φυλλάδα έχει προωθήσει με κάθε τρόπο τη ρητορική της Χρυσής Αυγής γράφοντας συχνά ψέμματα κι υπερβολές, καλλιεργώντας το μίσος κατά των μεταναστών και λαϊκίζοντας με χυδαίο τρόπο για όλα τα θέματα της επικαιρότητας. Ο δε Θέμος Αναστασιάδης ήταν ένας από τους πρώτους δημοσιογράφους που κάλεσαν στην εκπομπή τους βουλευτή της Χρυσής Αυγής και μάλιστα αυτόν που είπε το περίφημο«εγέρθητι».

Αυτή τη φορά, δεν διστάζει να αξιοποιήσει ως καύσιμο της προπαγάνδας του ακόμα και το σώμα του δολοφονημένου Φύσσα. Δεν περιμέναμε βέβαια να διστάσει. Χθες, πουλούσε φασισμό, σήμερα πουλάει αντιφασισμό κι αύριο κανείς δεν ξέρει τι θα χρειαστεί να πουλήσει. Έτσι είναι οι καλοί υπάλληλοι.

Συμφωνώ πάντως με τη λεζάντα της φωτογραφίας. Δεν ξεχνώ τον φασισμό.

πηγη:  parapolitiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου