Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Χρυσή Αυγή: Αυτοαποκαλύπτονται οι επαγγελματίες συκοφάντες ναζί





Της Κικής Αλεξάνδρου


Σαν τον Γκέμπελς και τους ναζί, που όταν πιάνονταν στα πράσα γαύγιζαν ακόμα πιο δυνατά και σήκωναν προκάλυμμα καπνού για να στρέψουν αλλού την προσοχή και να κρύψουν τα εγκλήματά τους, έτσι και οι ναζί της Χρυσής Αυγής κάνουν αυτό που ξέρουν: Λένε ψέματα.



Αρκετές ώρες μετά τη δολοφονική επίθεση ομάδας χρυσαυγιτών εναντίον στελεχών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Πέραμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση με τίτλο «Η Χρυσή Αυγή διαψεύδει και καταγγέλλει τους συκοφάντες επαγγελματίες εργατοπατέρες του ΚΚΕ», στην οποία ελεεινολογεί, αλλά δε διαψεύδει τίποτα! Οι ναζί της Χρυσής Αυγής δεν απαντάνε στην καταγγελία του ΚΚΕ και στα ρεπορτάζ από τη δολοφονική επίθεση στο Πέραμα, αποδέχονται ότι έχει συμβεί και γι’ αυτό κρώζουν χρησιμοποιώντας βρισιές και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος στελεχών του ΚΚΕ. Όλα αυτά τη στιγμή που οι ίδιοι οι τραμπούκοι χρυσαυγίτες που επιτέθηκαν στους κομμουνιστές δήλωσαν εκείνη την ώρα ότι είναι επικεφαλής της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα!

Και με την ανακοίνωσή τους, οι ναζί της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτονται γιατί επιτέθηκαν στους κομμουνιστές: Γιατί είναι τσιράκια των εφοπλιστών και του μεγάλου κεφαλαίου, είναι τα μαντρόσκυλα του συστήματος που παίζουν το ρόλο της ομάδας κρούσης ενάντια σε όποιον σηκώνει κεφάλι, ενάντια στο εργατικό και λαϊκό κίνημα και την πρωτοπορία του, το ΚΚΕ και την ΚΝΕ.

Ας αφήσουν οι χρυσαυγίτες τα σάπια, ότι τάχα είναι ενάντια στο εφοπλιστικό κεφάλαιο. Υπηρέτες των εφοπλιστών είναι και το έχουν δηλώσει οι ίδιοι. Να θυμίσουμε ότι ο βουλευτής τους, Γερμενής, μιλώντας στην Επιτροπή Προϋπολογισμού στη Βουλή το Νοέμβρη του 2012, τάχθηκε ενάντια στη φορολόγηση των εφοπλιστών και συγκεκριμένα ενάντια στη φορολόγηση των πλοίων με βάση το τονάζ. Να θυμίσουμε ότι στην ίδια Επιτροπή, ο βουλευτής τους Παναγιώταρος ζητούσε νέα κίνητρα για τους εφοπλιστές για να προσλαμβάνουν Έλληνες. Να θυμίσουμε ότι το Μάρτη του 2013 η Χρυσή Αυγή κατέθεσε Ερώτηση με την οποία ζητούσε εγγυητικές επιστολές από το κράτος για να σωθούν οι ναυτιλιακές εταιρείες, δηλαδή ζητούσε το ελληνικό δημόσιο, ο ελληνικός λαός, να επιδοτήσουν παραπέρα τους εφοπλιστές, να αποπληρώσουν το τραπεζικό δάνειο ενός μεγαλοεπιχειρηματία, αν η πλοιοκτήτρια off shore του κηρύξει για το τυπικό μια πτώχευση γλιτώνοντας ο ίδιος την αποπληρωμή. Τόσο… ενάντια στους εφοπλιστές και το σύστημα είναι η Χρυσή Αυγή που τους στηρίζει με κάθε τρόπο.

Να θυμίσουμε, ακόμα, ότι στο Πέραμα στις 8 Αυγούστου σε μάζωξη μιας ομαδούλας φασιστοειδών, όταν ένας από τους παραβρισκόμενους ρώτησε «Αν καλέσουμε το κόμμα, τη Χρυσή Αυγή να πάμε στο Συνδικάτο Μετάλλου Πειραιά, θα πάμε στη "φωλιά του κούκου", να τους ξεριζώσουμε από εκεί μέσα;», ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λαγός, του απάντησε: «Εμείς σαν Χρυσή Αυγή θα είμαστε». Μάλιστα, σε δήλωσή του μετά τη μάζωξη, ο Λαγός δήλωσε: «Εμείς δίνουμε μια υπόσχεση στον εαυτό μας και σε αυτούς τους ανθρώπους. Η Ζώνη θα κερδηθεί, τα καράβια θα ξαναέρθουν πίσω και οι λακέδες του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ που καπηλεύονται τόσα χρόνια την κατάσταση εδώ μέσα θα εξαφανιστούν από δω πέρα μέσα». Μήπως αυτή την υπόσχεση του Λαγού υλοποίησαν οι χρυσαυγίτες στο Πέραμα;

Γι’ αυτό χτυπάνε το ΚΚΕ και την ΚΝΕ, γι’ αυτό επιτίθενται στο ΠΑΜΕ, γι’ αυτό φτιάχνουν αντι-σωματείο στη Ζώνη, «εθνικιστικό», ώστε να στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις – κρυφά και φανερά – το εφοπλιστικό κεφάλαιο.

Οι εργαζόμενοι, η νεολαία και τα λαϊκά στρώματα να απομονώσουν τα μαντρόσκυλα του καπιταλισμού, τους ναζί της Χρυσής Αυγής και να τους στείλουν εκεί που ανήκουν: Στο σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας μαζί με τα άλλα αποβράσματα.

πηγη: 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου